Itt vannak a Netflix heti újdonságai (május 27-június 1)

Ezen a héten is jelentős mennyiségű tartalommal frissült a Netflix magyar műsortára. A teljes lokalizáció egyelőre még várat magára (őszi-téli starttal számolnak), ezért nem minden újdonság kapott magyar vonatkozást. A felhozatal viszont így is jónak mondható, van tehát mit nézni a hétvégére.

A Killer Ratings premierjével ismét érkezett egy magyar szinkronos sorozat a Netflixre. A távol keleti tartalmak rajongói is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Svaha: The Sixth Finger koreai thriller legalább annyira jó szórakozásnak ígérkezik. A Netflix Original romantikus vígjátékok szekcióját a héten az Alwasys Be My Maybe gazdagítja, továbbá egy különleges történelmi stand-up műsort is kapunk és népszerű sorozatok második évadát is folytathatjuk.

Lássuk a teljes listát:

Good Girls, S02

Három kétségbeesett nő rádöbben, hogy azonnali pénzforrásra van szükségük, mivel teljesen le vannak égve. Kitalálják, hogy a pénzkeresés egyik legegyszerűbb formája a rablás, ezért egyedi álarcokban kirámolnak egy helyi üzletet, amivel viszont nem számolnak, hogy valaki rájön, hogy ők tették, ráadásul a maffia pénzét nyúlták le, akik ezt nem veszik túl jó néven a dolgot, így nekik kell dolgozniuk. Ezzel kezdetét is veszi a három anyuka bűnözői karrierje, tele vicces ugyanakkor néha megrázó és erősen elgondolkodtató fordulatokkal.

Historical Roasts, történelmi stand-up

Svaha: The Sixth Finger, koreai thriller

https://www.youtube.com/watch?v=F6bpB95Zgfg

Egy vallási kultuszokat kutató miniszter a buddhista szerzetes barátjához fordul, hogy segítsen egy új, titokzatos eredetű csoport tevékenységét kivizsgálni.

Tidelands, S01

https://www.youtube.com/watch?v=MhsjoQLKaiY

A magyar felmenőkkel rendelkező Elsa Pataky főszereplésével készült ausztrál fantasy-drámasorozat egy kisvárosban játszódik. Egy halász meggyilkolása után a helyiek kénytelenek szembenézni a kábítószer csempészet fokozott tevékenységével, de a furcsaságok csak ezután következnek. A félig szírén, félig ember törzs és az emberek konfliktusa egy rejtély folytán kiéleződik, ami tovább szövi a megmagyarázhatatlan jelenségeket.

Always Be My Maybe, Netflix romantikus vígjáték

Ali Wong és Randall Park egy könnyed romantikus vígjátékban ismét összeállítak, de feltűnik a filmben Keanu Reeves is. Sasha és Marcus gyerek koruk óta jó barátok, de szerelemre egyikük sem gondolt, egészen addig, amíg fel felnőtt korukban rádöbbennek, hogy akár még az is lehetséges.

Bad Blood, S02

https://www.youtube.com/watch?v=nBB_iq4cz1o

A Bad Blood első évada a Rizzuto maffia család kegyetlen módszereiről szól. Kábítószer, szerencsejáték és védőpénzek, a szervezett bűnözés legmocskosabb világát mutatja be megdöbbentő részletességgel az amerikai-kanadai sorozat. Sokan a Narcos egyfajta kanadai megfelelőjének tartják, ami egy 6 részes minisorozatként indult, de akkora sikere lett, hogy a Netflix bekérte a következő évadot.

Black Spot – Zone Blanche, S01

Killer Ratings, dokumentumfilm-sorozat (szinkronnal)

Chopsticks, indiai vígjáték

Arthdal Chronicles, S01

Az Arthdal ​​Chronicles az év egyik leginkább várt koreai kontentje. Ez az első koreai fantasy sorozat, és története szerint a fiktív ősi Arthdal földjén játszódik. A szerelem, a személyes ambíció és a tragédiák megragadó története négy karakter szemszögéből, akiknek sorsai egy idő után összefonódik Arthdal ​​városában. (A magyar trailer ellenére még nem kapott feliratot, amit hamarosan pótolnak.)

Oh, Ramona!, román romantikus vígjáték

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.

Leave a Reply