Új Disney sorozat: Így tudod nézni a Willow fantasyt

November 30-án debütál az új Disney+ sorozat Willow címmel. Az új fantasy-kaland széria az 1980-as években készült, azonos című klasszikus filmnek lesz a folytatása, és úgy tűnik, hogy az idei tél egyik legnagyobb felfedezettje lehet.

Miről szól a Willow?

Az eredti filmet 1988 májusában mutatták be az amerikai mozikban, amelyet Ron Howard rendezett, executive producere pedig maga George Lucas volt. A filmben többek között olyan színészek is szerepet kaptak, mint Val Kilmer – akinek a VAl című dokuja a 46. héten debütált az HBO Maxon.

A történet eredetije egy nelwyni faluból származó mágus és egy csecsemő kislánnyal kezdődött, akiknek célja a birodalmak egyesítése volt, és sorsuk összefonódásával elpusztítani a gonosz királynőt és száműzni a sötétség erőit.

A kaland egy varázslatos világban folytatódik, ahol a brownie-k, varázslók, trollok és más misztikus lények virágoznak. Eközben viszont hősök egy valószínűtlen csoportja veszélyes küldetésre indul otthonuktól távol, ahol szembe kell nézniük egy eddig elképzelhetetlen ellenséggel, és belső démonaikkal is, hogy megmentsék csodálatos világukat.

A Disney már két hónappal ezelőtt elérhetővé tett az új fantasy-kaland előzetesét, amit már magyarul is megnézhetünk:

A Disney egyik fontos célja lehet, hogy a franchise-gyarapodás korszakában létrehozzon egy saját gyártású, fantasy alapokra épülő dedikált sorozatot, ami hasonló népszerűségre tehet szert, mint az Amazonon futó, J.R.R. Tolkien örökségéből, és milliárd dolláros büdzséből felépülő A Hatalom Gyűrűi sorozat vagy az HBO Maxon virágzó, a Trónok harca világára épülő Sárkányok háza szériák, amelynek a második évadát is berendelték.

Hivatalos plakát

Mikor érkeznek a Willow epizódok a Disney+-ra? (a premier mindig szerdai napon lesz)

November 30

1- 2. rész

December 7

3. rész

December 14

4. rész

December 21

5. rész

December 28

6. rész

2023. január 4

7. rész

2023 január 11

8. rész (évadzáró)

#disneyplus #willow

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.