Emily Párizsban új évad: Az elbűvölő Lily Collins döntési kényszerben

A Netflix népszerű sorozata visszatér decemberben..

Végre megérkezett az Emily Párizsban (Emily in Paris) harmadik évadának  első rendes előzetese és a plakátja is, ami tényleg lenyűgözően sikerült. Párizsba érkező amerikai lány romantikus és drámai kalandjai rögtön közönségkedvenc lett, ami itthon is sokáig vezette a Netflix hazai sorozatos listáját.

Hivatalos poszter

Az új évad majd december 21-én érkezik a műsortárba, ami pontosan az ünnepi szezonra van időzítve, így aki romantikával kívánja tölteni az ünnepeket, Lily Collins-szal az Emily párizsiban jó választás lehet.

Emily az előző évad eseményei után válaszút előtt áll: Két állás és két férfi között vergődik és éppen azon dolgozik, hogy melyik utat válassza viharos életének rendbetételéhez.

Az előzetes ennek megfelelően rengeteg látványossággal szolgál: A francia vidéki birtokokról készült felvételek, a hosszú vonatút a páratlan szépségű francia tájon vagy a sportkocsik és az elragadóan vadító ruhaköltemények mind készen állnak arra, hogy aki kedvelte az első évadot, az a folytatásba is azonnal beleszeressen.

A decemberi zimankó mellé a nyárias hangulatú francia táj igai felüdülésnek fog számítani.

#netflixvilág #emilypárizsban

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.