Epikus harcokkal és gyönyörű képekkel érkezett a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi új előzetese

Az Amazon Studios kiadta a Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi legújabb előzetesét, aminek az első két epizódja szeptember 2-án hajnali 3 órakor érkezik a streaming szolgáltatás hazai műsortárába. Az új betekintés ismét igen látványosra sikerült, ami epikus csatákat és ézelmesebb jelenetek egyaránt tartalmaz, valamint egészen új nézetből tárja fel Középföldét, ahogyan eddig még nem láthattuk.

A J.R.R. Tolkien univerzumában játszódó sorozat kampánya javában zajlik, ami több kiválasztott moziba is elérhetővé teszi az első két részt nagyképernyőn, ám úgy tudni, hogy ez Magyarországon nem fog megvalósulni. Számunka marad az Amazon Prime Video, viszont jó hír lehet a rajongók számára, hogy a részek rögtön magyar szinkronnal lesznek láthatóak, UHD felbontásban, Dolby Atmos hangzással.

A legújabb előzetes Galadrielre fókuszál, miközben bemutatja a Ködös-hegységet, Lindon erdei elf-fővárosát és a szigetkirályság, Númenor partjait is. Miután az Amazon 2017-ben megvásárolta a Gyűrűk Ura másodkorra vonatkozó televíziós jogokat, a Trónok harca előzményeként most hétfő hajnalban debütáló Sárkányok háza sorozat mellett ez az elmúlt évek egyik legjobban várt fantasy alkotása, amely közel egymilliárd dollárjába kerül a cégóriásnak, és várhatóan 5 évadig fog tartani.

#műsoronplus #amazonprimevideo

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.